Ta del av best-practice kring metodik och teknologi

I samarbete med Microsoft erbjuder vi på Infunnel våra kunder eller potentiella kunder, en halvdags-workshop på plats i upplevelserummet hos Microsoft på Regeringsgatan 25 i Stockholm. Detta gör vi normalt fredagar 08.30 -12.00!

I konceptet ingår såklart frukost och tillgång till en alldeles egen Barista som servar oss med kaffe under dagen. Tillsammans får vi tillfälle att både gå igenom era önskemål och behov, och att klämma och känna på de plattformar och appar som kan bli en del av lösningen.

OBS – Detta är inte en öppen workshop, utan något man anmäler sig till som enskilt företag när man är intresserad av en eller flera produkter inom Microsoft Dynamics. På dynamicsbyinfunnel.se hittar du mer information om hur vi kan hjälpa er med Microsoft Dynamics produkter och anmälan till workshop.
Supergott kaffe ingår såklart också!

Normalt sett håller vi våra workshops hos Microsoft, men vi kan också komma till er, eller vara hos Infunnel om något av de alternativen passar bättre, eller om det skulle vara fullt när det passar er bäst.