Infunnel WOW - olika sätt att jobba med oss

På infunnel har vi fem huvuderbjudanden som i sin tur bygger på en tänkt kundresa. Så, för att göra det enklare för er som kund, har vi följande smörgåsbord att erbjuda, vår "Way Of Working";

INFUNNEL WAY OF WORKING

infunnel UNDERSÖK™

Infunnel UNDERSÖK är en mini-förstudie i workshopformat. En audit från infunnel följer en tydlig checklista. Vi identifierar nuläge, önskat framtidsläge samt gör en plan för förflyttningen.

infunnel KOM IGÅNG™

Det här paketet passar er som vill starta ett nytt system och/eller ett nytt arbetssätt. Vi gör en enkel datamodell, konfigurerar systemet och provtrycker med en eller ett par pilotprojekt/Proof of Concept.

infunnel UTVECKLA™

Nu är ni igång, härligt! Men många gånger är det nu det roliga börjar, att verkligen dra maximal nytta av sin investering. När grundläggande data, inledande flöden/kampanjer och ett bra system är på plats, då tar vi nästa steg och ökar aktiviteten.

infunnel HJÄLP™

Många kallar det support. Vi vill mer än så! Styrkan hos infunnel är att det också betyder strategi, löpande bollplank och förslag.

infunnel KONSULT™

När ni behöver en certifierad person som förstärkning I ert interna team - Då kan ni  "låna" en av våra experter på hel- eller halvtid.

Läs också om vår modell 4D, som beskriver fyra olika dimensioner, eller pelare som vi bygger våra leveranser kring.

No items found.