Efter ett år av förväntan så har vi äntligen gjort det - vi har flyttat in till våra fräscha lokaler i Katarinahuset tillsammans med våra andra systerbolag inom Nova Consulting Group!

NOVA består av flera specialistföretag som tillsammans bildar ett brett och tvärfunktionellt utbud av digitala- och marknadsföringstjänster. Målet är att erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom det digitala ekosystemet som utförs av branschens vassaste experter inom varje område.

I samband med vår flytt till nya kontorslokaler så lanserar vi även infunnels nya hemsida! Den nya designen är en reflektion av vår strävan att ständigt förbättra kundupplevelsen och samtidigt presentera hur vi får Martech att fungera på ett mer inspirerande och tilltalande sätt. Titta gärna runt på vår  hemsida och upptäck mer om de allra senaste nyheterna från oss.

Så med det sagt, kom gärna förbi och ta en kaffe med oss i våra nya lokaler om du har chansen! Vi ser framemot att få höra från dig och fortsätta att skapa fantastiska lösningar tillsammans.